Elindul a VIDÉK.TV

A VIDÉK Szövetsége 2023-ban útjára indítja A VIDÉK.TV internetes csatornát. 

ITT ÉLÜNK – A VIDÉK TELEPÜLÉSEI

A VIDÉK Szövetsége azzal a céllal jött létre, hogy a vidéki vállalkozások érdekeit képviselje. Megismerje hétköznapjait és segítő kezet nyújtson vállalkozásukat érintő gondjaik megoldásához. 
A VIDÉK TV kísérletet tesz arra, hogy bemutassa 3200 hazai, vidéki település életét, rejtett szépségeit, kultúrális kincseit. A Szövetség célul tűzte ki, hogy „ITT ÉLÜNK” címmel, minden magyar vidéki településről kisfilmet készít, amelyek a Szövetség internetes videómegosztó csatornáján lesznek elérhetők. Egy-egy epizód bemutatja az adott település történetét, eredményeit, jelenét, jövőjét. Helyet adunk a polgármestereknek is, hogy saját szavaikkal ismertessék településük gazdasági eredményeit és céljait.
A VIDÉK Szövetség első sorban a vidéki vállalkozások érdekvédelmi szervezete, ezért a filmekben megszólaltatjuk a helyi példaértékű vállalkozások vezetőit is. 
A kisfilmek hossza nem haladja meg a 30percet. 

A hatékony együttműködés érdekében terveink szerint minden polgármesterrel személyesen vesszük fel a kapcsolatot.  

A települések bemutatása mellett szükséges az adott megye és régió ún. összegző epizódjainak elkészítése is.  Későbbiekben a csatornán tematikus sorozatok is megjelennek. 

Civil szervezet lévén a program megvalósításának sikere nagyban függ a támogatóinktól.  

Mi hiszünk a VIDÉKben.

Kapcsolódó sajtómegjelenések: 
ITT